Ekstra hot chokoladekage med Nandos ekstra hot Peri Peri sauce

Ingredienser

200g Smør
250g Mørk chokolade
125ml kagemel 
150ml Kakaopulver
1 ml Salt
100g Hvid chokolade, hakket
100g Pecan nødder, hakkede
2 æg
240ml (200g) strøsukker
20 ml Nandos peri-peri sauce

Smelt chokolade og smør i en skål over kogende vand. Lad det køle af til stuetemperatur. 
Sigt mel, kakao og salt sammen. Tilsæt hvid chokolade og nødder og bland igennem. 
Pisk æg og sukker sammen, indtil det er let og luftigt.

Fold den smeltede chokolade, Nandos PERI-Peri Sauce og tørre ingredienser let i æggemassen. 
Hæld blandingen i en foret 22 cm x 22 cm kageform.

Bages ved 160 ° C i 45 minutter, brownies skal være blød i midten.

Lad det køle af. Fjern forsigtigt fra formen og skæres i firkanter.