Leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Chilibutikken. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Chilibutikken.

Dokumentation og vejledning
Hvis vi har produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, lægger vi dem ved leverancen fra Chilibutikken. 

Yderligere oplysning eller rådgivning fra Chilibutikkens side, er af vejledende art. Chilibutikken indestår for, at varerne opfylder gældende lovgivning.

Leveringstidspunkt og transport
Såfremt alle varer er på lager vil ordren blive afsendt samme dag hvis ordren er os i hænde inden kl 12.00. Levering af varer fra Chilibutikken anses for sket, når du har fået varen udleveret.

Selve transporten af varer sker med PostDanmark eller GLS  - dette tager typisk 1-2 hverdage indenfor Danmarks grænser. Vi sender også til Norge  Sverige ,Færøerne og Grønland

Returadresse:
Chilibutikken
Markskellet 9
8340 Malling

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i Chilibutikken overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Chilibutikken, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Chilibutikken på mail.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Chilibutikken har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling
I Chilibutikken kan du bestille dine varer online og betale via Visa/dankort, Visa, Mastercard, Paypal, bankoverførelse og mobilepay.
Alle priser i ChiliHouse er i danske kroner og inklusive 25% moms.
Pengene vil først blive trukket når varen sendes.


Fortrydelsesret
Chilibutikken yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Jule-indkøb: Alle varer købt i november/december kan altid byttes/returneres indtil 15. januar.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Forbehold
Chilibutikken tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl på hjemmesiden. Vi gør opmærksom på at farver kan være vanskelige at gengive korrekt på en computerskærm.

Afhentning:

Det er muligt at afhente bestilte varer efter aftale.

Du modtager automatisk en mail når din pakke er klar til afhentning.

Adresse for afhentning

Chilibutikken.dk                   

Ålborggade 22                       

8000 Aarhus C                        

tlf.50658693